1. VOERTUIG
 
2. JAAR
 
3. SYSTEEM
 
4. TELEFOON
 
5. FUNCTIES
 
6. MEER INFO
 
Selecteer alstublieft uw voertuig
Om de juiste informatie over de compatibiliteit te verkrijgen, dient u het model te selecteren of uw voertuigidentificatienummer (VIN-code, ook wel chassisnummer genoemd) in te voeren. U treft uw chassisnummer onder andere aan op uw kentekenbewijs.
 
Of voer uw chassisnummer in*
*Als u het chassisnummer leeg laat, zal de zoekactie standaard de laatst beschikbare software resultaten tonen. Als u uw chassisnummer al weet voer het dan alstublieft in om er zeker van te zijn dat de resultaten correct zijn en geschikt voor uw voertuig. Kia Motors kan geen verantwoordelijkheid accepteren voor de correctheid van de resultaten wanneer geen VIN nummer is ingevoerd.
*Houd er rekening mee dat de getoonde voertuigafbeeldingen wellicht niet volgens de specificatie van uw lokale markt zijn. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Kia-dealer.
Als u het chassisnummer leeg laat, zal de zoekactie standaard de laatst beschikbare software resultaten tonen.

Als u uw chassisnummer al weet voer het dan alstublieft in om er zeker van te zijn dat de resultaten correct zijn en geschikt voor uw voertuig.

Kia Motors kan geen verantwoordelijkheid accepteren voor de correctheid van de resultaten wanneer geen VIN nummer is ingevoerd.

Let op - Als het Bluetooth systeem van uw voertuig is bijgewerkt door uw dealer, is het belangrijk om het Bluetooth-systeem van het voertuig te wissen uit het Bluetooth koppelingsmenu van uw telefoon. Zodra dit verwijderd is, herhaalt u het Bluetooth koppelingsproces.
Geen informatie voor deze auto